De voordelen van een plissé rolhor deur

De voordelen van een plissé rolhor deur

Hoe vervelend is het om binnenshuis allerlei insecten te moeten vangen? Net als je het avondeten op tafel aan het zetten bent, vliegt er een wesp de woonkamer in. Of als je net een lekker middagdutje ligt te doen op de bank op een warme zomerse dag, dan hoor je het gezoem van een mug die het op jou voorzien heeft! En dan is de jacht geopend: je zult met je vliegenmepper door het huis moeten gaan rennen, net zo lang tot je het diertje te pakken hebt en de rust weer kan terugkeren.

Diverse oplossingen tegen insecten

Er zijn allerlei oplossingen om insecten buitenshuis te houden, maar welke is nou duurzaam en echt handig in gebruik? Een vliegengordijn doet zijn werk vaak maar deels: de slierten waaien heen en weer als er een beetje wind staat en je moet ze opzij houden als je met iets in je handen naar buiten loopt. Bovendien worden ze vaak vies op de plekken waar je ze vaak vastpakt. Een vaste hordeur is al praktischer, maar deze belemmert in de donkere wintermaanden het zicht naar buiten en is helaas vaak niet makkelijk te demonteren. Een rolhor deur is dan een betere optie, maar de kwaliteit van sommige oprolsystemen laat helaas soms te wensen over. Dat is toch jammer? Een plissé rolhor deur is de uitkomst.

Waarom een plissé rolhor deur ideaal is

Een plissé rolhor deur is gemakkelijk te monteren en in elke gewenste breedte verkrijgbaar, waardoor deze zelfs voor een brede schuifpui geschikt is. Verder is het gaas en de stevige cassette waarin het gaas netjes opgevouwen wordt, in meerdere kleuren verkrijgbaar. Zodoende past een plissé rolhor deur bij elk interieur en is het een mooie en stijlvolle oplossing. Deze deur is geschikt voor naar binnen én naar buiten draaiende deuren en zelfs heel geschikt voor kleinere ruimtes, omdat de deur in of op het het kozijn geplaatst wordt en dan simpelweg open of dicht geschoven wordt. Gebruikt u de rolhor deur even niet? Dan is er ook geen sprake van zichtbelemmering want het gaas is netjes opgevouwen in de dunne cassette. De cassette is makkelijk met een vochtige doek schoon te maken.

Hooikoorts en luchten

Met een plissé rolhor deur kunt u uw woning het hele jaar door lekker even laten luchten en veel mensen met hooikoorts hebben ook baat bij deze rolhor deur, omdat de pollen door het ultradunne gaas worden tegengehouden.

Perfect en duurzaam
Een plissé rolhor deur is dus de perfecte manier om geen ongewenste insecten meer in huis te hebben en een duurzame aanschaf.

Bron: stylishcolors.eu